0
0,00 lei
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Termeni și condiții

Acceptarea termenilor și condițiilor enumerate mai jos este o condiție prealabilă pentru utilizarea acestui site. Vă încurajăm să le citiți cu atenție. LA JANA ȘI GETA COOPERATIVĂ AGRICOLĂ își rezervă dreptul de a modifica acești termeni în orice moment fără notificare prealabilă. Această pagină conține cea mai recentă versiune.

Termenii și condițiile de utilizare guvernează accesul și utilizarea acestui site web, iar acceptarea expresă a acestora indică acceptul explicit al acestora și marchează acordul părților.

Relația părților este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

 

LA JANA ȘI GETA COOPERATIVĂ AGRICOLĂ garantează că utilizatorul are acces limitat la site-ul www.lajanasigeta.ro în scop personal (prin comenzi online, informații) și nu îi acordă dreptul de a descărca sau modifica site-ul web în întregime sau parțial sau fără acordul prealabil scris al acestui site web. Sau copiați parțial, vindeți / revindeți sau utilizați în alt mod acest site web în scopuri comerciale.

Toate imaginile, textul, grafica, simbolurile, grafica web, e-mailurile, scripturile, programele și alte date ale site-ului www.lajanasigeta.ro sunt proprietatea LA JANA ȘI GETA COOPERATIVĂ AGRICOLĂ și furnizorii săi sunt protejați de Legea privind protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și Legea proprietății intelectuale și a proprietății industriale. Folosirea fara acordul SC. REIRA PLANT SRLa oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

LA JANA ȘI GETA COOPERATIVĂ AGRICOLĂ deține domeniul www.lajanasigeta.ro. Fără permisiunea scrisă prealabilă, utilizarea acestei mărci, domeniu sau număr comercial, sigle și sigle în formă directă sau „ascunsă” (cum ar fi, dar fără a se limita la, metaetichete sau alte tehnici de indexare, căutare pe web) este ilegală și se pedepsește conform lege.

LA JANA ȘI GETA COOPERATIVĂ AGRICOLĂ produce și vinde și produsele prezentate pe www.lajanasigeta.ro. Prețurile produselor pot fi modificate în orice moment. Înainte de a cumpăra un produs, asigurați-vă că verificați prețul final de vânzare.