0
0,00 lei
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Politică de confidențialitate

Site-ul www.lajanasigeta.ro, numit in continuare lajanasigeta.ro, este proprietatea La Jana si Geta Cooperativă Agricolă, fima inregistrata in Sat Izvoarele Str. Biserica Crestina Dupa Evanghelie, Nr.12, Camera 1, Izvoarele, Teleorman;,  cu datele de identificare CUI: 40429525, C34/1/201, numita in continuare La Jana si Geta Cooperativă Agricolă.

Informațiile de mai jos reprezintă politica de confidențialitate a societății La Jana si Geta Cooperativă Agricolă legată de datele dumneavoastră cu caracter personal: nume, prenume, adresă, telefon, email. 

La Jana si Geta Cooperativă Agricolă garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către La Jana si Geta Cooperativă Agricolă pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții sau pentru a emite facturi pentru plățile realizate prin transfer bancar etc. Datele vor fi stocate pe  pe termen de 5 ani pentru evidențele contabile și vor fi șterse la solicitarea utilizatorului. Prin creea unui cont veți primi doar notificări legate de comanda dumneavoastră.

La Jana si Geta Cooperativă Agricolăse obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți. Datele personale vor putea fi, însă, transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorităț în drept sa efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

 
Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul legumedetara.ro sunt transmise pe cale electronică, La Jana si Geta Cooperativă Agricolănu poate fi făcută răspunzatoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, La Jana si Geta Cooperativă Agricolă va lua toate măsurile și va pune la dispozitie toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.

Date de contact

Pentru a transmite întrebări sau comentarii legate de Politica noastră de confidențialitate și practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact de pe site sau la adresa de e-mail office@lajanasigeta.ro