0
0,00 lei
  • Coș gol

    Nu aveți niciun articol în coșul de cumpărături

Livrare și Retur

Livrare

Livrările se execută doar pe teritoriul României în maxim 48 ore, în funcție de locație/zonă.

Livrarea produselor achiziționate de pe site-ul nostru se face prin intermediul firmei de curierat Cargus în condiții de siguranță.

In perioada sarbatorilor termenul de livrare se poate prelungi cu maxim 4 zile lucratoare.

Modalități de plată

Valoarea comenzii este achitată curierului la primirea coletului sau online, în siguranță prin eBTpay.

La Jana și Geta Cooperativă Agricolă nu iși asumă răspunderea pentru întârzieri sau anulări ale livrărilor dacă printre acestea se enumeră: probleme de logistică ale firmei de curierat sau impedimente de forță majoră, conform prevederilor legislației românești aplicabile și în vigoare în momentul confirmării comenzii.

Retur

Produsele alimentare a căror perioada de valabilitate este mai mare de 2 zile – inclusiv – pot fi returnate în maxim 24 de ore de la momentul
recepționării comenzii. |ostul returului este suportat de catre client.

În cazul în care clientului i s-a livrat alt produs decât cel comandat sau dacă clientului i s-a livrat un produs pe care acesta nu l-a comandat, acesta este rugat să semnaleze cât mai curând acest lucru la unul dintre numerele de telefon +40751163149/ +40731162707  pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect, dacă este cazul.

În acest caz costurile de retur și transport al produselor, precum și costurile aferente livrării produselor comandate (dacă este cazul) vor fi suportate de către vânzător.

Modificare sau anulare comandă

Dacă doriți să renunțați la un produs din comandă, doriți alt produs decat cel comandat sau nu mai vreți niciunul dintre produsele comandate, anulând întreaga comandă, vă rugăm să ne anunțați în termen de 4 ore de la momentul plasării comenzii, la adresa de email office@lajanasigeta.ro.